Rörinspektion

En bra investering och försäkring
Rörinspektion - En god investering

Så länge avloppssystemen fungerar som de ska tänker vi inte på dem. Det är först när de börjar läcka eller på annat sätt gör sig påminda vi kommer ihåg att vi måste underhålla dem. Den vanligaste skadan i avloppsystem är korrisionsskador, dvs. att metallen löses upp genom kemiska reaktioner. Dessa skador går att förebygga genom underhåll och inspektioner. Oavsett om du representerar en kommersiell verksamhet eller är villaägare och vill ha en rörinspektion utförd, så hjälper vi dig.
JP Spolservice AB utför rörinspektion på ett pålitligt och säkert sätt.

Undvik obehagliga överraskningar!
Vi utför en rörinspektion som ger dig status på rörsystemen i din fastighet. Genom statusuppdateringen får du kontroll på rören och på så sätt kan du agera med åtgärder i tid. Du slipper obehagliga överraskningar i form av fukt och vattenskador som kan bli mycket kostsamt.

Gedigen erfarenhet
JP Spolservice AB utför rörinspektioner till privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare. Allt vi gör, ser vi till att utföra noggrant och med hög kvalitet. Behöver du hjälp och vill ha en kamerainspektion i din fastighet? Vi erbjuder en smidig och funktionell lösning på rörproblem för både fastighetsägare och boende.

Ta hand om dig – så tar vi hand om dina rör!
Efter att vi har gjort en rörinspektion och dokumenterat eventuella fel kan vi ta fram en skräddarsydd lösning. Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet inom branschen och levererar ett arbete av högsta kvalitet. Låt oss hjälpa dig med en kamerainspektion så vi kan hjälpa dig att åtgärda eventuella fel i tid.

Önskar du en rörinspektion – kontakta oss!
JP Spolservice har gedigen erfarenhet i branschen och vi hjälper dig med en kvalitativ rörinspektion. Välkommen att kontakta oss för konsultation och bokning av tid. Vi utför alltid en trygg och säker inspektion av dina rör!
PageLines