Rörspolning

När problemet är framme
Rörspolning - Vi hjälper dig snabbt!

Rörspolning - När problemet är framme. Visste du att de första tecknen på att avloppet börjar bli igensatt kan vara att det bubblar i diskhon eller att det börjar lukta illa. Stopp i avlopp kan snabbt orsaka fukt och vattenskador och bör åtgärdas omgående. Högtrycksspolning är den absolut mest effektiva metod att rensa avlopp på. Spolningen görs med vanligt vatten under högt tryck och lämpar sig bra till rör i alla storlekar. Låt oss hjälpa dig när du har stopp i avloppet.

Tryggt och säkert
Det ska kännas tryggt och säkert att anlita oss när du har stopp i avloppet. Vi arbetar på ett sätt som minimerar risken för skador på ditt avloppssystem. Vi hjälper såväl privata bostäder som större och mindre fastigheter både vid akuta problem samt med underhåll för att undvika framtida stopp i avloppet som kan leda till olyckliga och dyra fukt och vattenskador.

Gedigen erfarenhet av högtrycksspolning
JP Spolservice AB är stolta över att kunna säga att vi har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi arbetar hela tiden för att du som kund ska känna dig fullständigt trygg och nöjd med vår service. Företaget har över tio års erfarenhet i branschen och ser hela tiden till att vi ligger i framkant av utvecklingen gällande teknik, kvalitet samt miljö.

Underhåll för att förebygga stopp i avloppet
Att spola rörsystemen är alltid en god investering och innebär förutom en bättre genomströmning att risken att drabbas av akuta stopp och vattenskador minskar. Efter genomförd spolning är avloppet öppet och fritt från matfett och avlagringar. Metoden vi använder är skonsam och miljövänlig och inga kemikalier används.

Rekommendationer
Oftast beror stopp i avloppet på bristande underhåll. När det är stopp i avloppet har rören blivit igensatta och en högtrycksspolning krävs då för att göra rent dem.  En rekommendation är att underhållsspola ledningarna i fastigheten vart 5:e år för att undvika framtida stopp och eventuella fukt/vattenskador. En viktig aspekt att vara medveten om är att en högtrycksspolning även kan utföras i förebyggande syfte. Metoden är propplösande och går alldeles utmärkt att använda sig av i det fortlöpande underhållet av ditt avloppssystem. Det är en optimal metod att använda sig av för att undvika översvämningar och dyra försäkringsärenden.

Dygnet runt Jour
Allt för ofta uppstår ett stopp i avloppet som en tråkig överraskning. Vår dygnet-runt- jour hjälper dig snabbt, tryggt och säkert, närhelst du behöver den. Våra spolbilar löser dina problem med högt tryck rensar vi omedelbart. Spolbilarna är naturligtvis utrustade med verktyg och material för att klara av de flesta problem när det behövs som mest.

Kontakta oss
Välkommen kontakta vår spolavdelning om du vill ha kostnadsförslag, eller vill boka högtrycksspolning, en rörinspektion eller enbart har frågor och funderingar. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig.
PageLines