Slamsugning
Din expert på slamsugning
Är du i akut behov av slamsugning? Hos oss på JP Spolservice kan du få hjälp av vår skickliga och erfarna personal. Med mångårig erfarenhet inom branschen är slamsugning idag ett av våra expertområden. Du är varmt välkommen kontakta oss på JP Spolservice om du är i behov av slamsugning både när det gäller akuta lägen och i förebyggande syfte.

Varför slamsugning?
Majoriteten av våra kunder som är i behov av vår hjälp med slamsugning är kunder som har stopp i brunnar, oljeavskiljare, fettskiljare eller annat. Med våra välutrustade spolbilar ser vi till att hjälpa dig på ett snabbt och smidigt sätt. Det uppsugna materialet ser vi sedan till att frakta till rätt avfallsställe och reningsverk då till exempel fettavskiljare ska fraktas till en biogasanläggning för produktion av biogas.

Enligt dina behov och önskemål
Bästa tänkbara service är för oss på JP Spolservice en självklarhet. Vi ser alltid till att arbeta utifrån våra kunders behov och önskemål för att tillsammans nå bästa önskat resultat. Våra kunder består idag av allt från kommersiella bolag och företag, kommuner till privatpersoner. Med vårt omtalade servicetänk och kvalitetstänk i samtliga led har våra tjänster såväl som vår kundkrets utvecklats och är vi idag efterfrågade.

Tillgänglighet 24 timmar om dygnet
Med ett flertal jourbilar kan vi samtliga timmar om dygnet vara snabbt på plats för att hjälpa dig med slamsugning. För oss är inga jobb varken försmå eller förstora, vi finns här för att hjälpa dig med slamsugning -  precis när du behöver det.

Kontakta oss
Om du vill ha ett kostnadsförslag, boka in en tid eller har några frågor om slamsugning är du välkommen att kontakta oss. Du kan både via telefon och via vårt kontaktformulär snabbt och enkelt få kontakt med oss.
PageLines